Uncategorized

Welkom bij Avus Agricola Erat

Avus Agricola Erat is het oudste nog actieve dispuut van studentenvereniging USRA in Dronten. Op deze website vindt u een uitgebreide beschrijving van de historie en de laatste nieuwtjes van ons zo dierbare dispuut en Opa.

Avus op Opa!

Avus Agricola Erat bestaat (op moment van schrijven) uit:Stefan Aarts, Evert Barreveld (Fristi), Geert van Bergen, Hiels Beugelink, Arjan Blokzijl (Vaag), Ewoud den Boer, Heiko Blaauw, Marijn Boom, Gert-Jan van den Bosch, Veerboot ten Brinke, Henno van den Bruinhorst, Anton Burema, Olivier Colombijn, Alexander Compagner, Arjen van Diepen, Luut Dijkstra, Kevin Doelman (Binky), Herbert Dollen (Dolle Herbert), Se Draaijer, Gert-Jan Eggink (Knigge), Albert Enting, Sander Fisser, Frits Gnade, Erik Groenveld, Martin Groffen, Ernst-Jan Grootenhuis (Ernstige Jan), Mark Haagsma, Hartger Haan (), Erik Hagendoorn, Sjef Hanenberg, Luuk Heling, André Hulscher, Toby Hummelink (Toone), Sander Hutten, Jeroen van Heuvelen, Jasper Hoebe (Spike), Jasper Huyben (Sniper), Dion Janmaat (Janzaad), Jeroen Jansman, Bart Janssens (Bart Zonder Benul), Jan-Reinier de Jong (Bartje), Bram Klaver (Kadaver), Richard Knol, Guido Klein Gebbink, Sjaak Klein Gunnewiek, Joost Klein Koerkamp (Joost Klein Jongetje), Jan Koerts, Bas Koetsier, Gerben Kooiker, Bart Kooijman (Boes), Simon Koopman, Jeroen van Leeuwen, Erik Lenferink, Casper Mentink (Caspernova), Niels van Middelkoop (Sprinky), Eric Mol, Niels Molenaar (Foetus) Frank van Neste, Ard van Nieuwnhuizen (Huib), Ben Olde Keizer, Hein van Olst, Joos Oude Avenhuis, Jelle van der Peet (Mini Martin), Gerald Persoon (Shamie), Laurens Persoon, Koen Peters, Arjan Petter, Maarten Pleiter, Coen Pleiter, Harald Pot, Mathijs Ramaker, Stefan Regelink, Ruud Reijerink, Stephan Rops, Frans Rumpff, Lourens van Schaik, Marijn Schreurs, Peter Smid, Hans Splinter, Chris-Thijs Staats, Jorn van Stiphout, Jos Uytdewilligen (Josti), Kees van Vliet, Chiel te Veluwe, Ate Veenstra, Wiebrand Veenstra, Job Vernooij, John Verwey (Johne), Jan Vlooswijk (VloosSooS), Rick Weevers, Ferry Wenneker, Sander Wijgman (Zwijgmannetje), Wilbert Wouters (Willy), Arnaud van Zijtveld, Dirk-Jan van Zijtveld, Tim van Zuidam, Jeroen van Zuylen en Cees Zuijderduijn

Schoolgaande leden:

Bas van de Breemer, Bram Berkhout, Bram Blaauw, David Wouters, Jeroen van der Vis, Joos Blaauw, Sander Kats, Wouter Hissink, Ramon van Dooijeweerd, Rick Sijpkes, Sven van Staveren, Simon klein Gebbink, Martijn van Lith, Bart Achtereekte, Niek van t’ Klooster, Job van Eck, Job Oudenampsen, Jan-Dirk Harting, John de Winter, Wilco Enzerink, Swen Rops, Niek te Winkel, Demi Bokkers, Geert Huurdeman en Ariaan Oostervogel.